Blokvognstrailer – service og opbygning af trailere​

Erfarne medarbejdere til skræddersyede løsninger

Ønsker du opbygning eller service af en blokvognstrailer? Hos Give Trailer Service ApS har vi specialiseret os i at opbygge blokvogne til forskellige former for specialtransport. 

Vi servicerer kunder i hele Danmark, men vi har også kunder i udlandet såsom Tyskland og Norge.

Vi har 15 veluddannede medarbejdere, som har mange års erfaring. Udviklingen inden for branchen går stærkt, og derfor deltager medarbejderne løbende i kurser og efteruddannelse. Dermed kan vi altid levere en skræddersyet løsning til dig.

Arbejdet udføres på eget special- og smedeværksted

Vi er eksperter i blokvogne, og vi tilbyder både service, reparation og opbygning. Opbygningen sker på vores specialværksted, hvor vi også har et smedeværksted. Der er tale om et moderne og fuldt udstyret værksted, der også er udstyret med lange kørebaner. Dermed kan vi håndtere blokvogne i alle størrelser og længder

Vores specialværksted laver alle former for opbygninger. Det kan være med kran eller med plads til medbringertruck. Vi kan lave ophæng på ladet, bagved ladet eller under ladet. Vi kan også montere ekstra aksler på blokvognen. 

Vi kan kort sagt efterkomme alle krav og behov til en blokvognstrailer, og vi har altid en fleksibel tilgang til opgaverne.

Få et tilbud på opbygning af din blokvognstrailer

Kontakt os gerne på tlf. 60 10 79 39 for at få en snak om dine ønsker og behov til din blokvogn. Det kan også være reparation eller service. Vi giver gerne råd og vejledning, hvis du ønsker det. 

Bagefter kan vi udarbejde et skræddersyet, uforpligtende tilbud på opbygning af din blokvognstrailer.​

 Vi står klar når du har brug for hjælp

Kontakt Give Trailer Service som er landets førende indenfor trailer- og blokvognsservice på tlf.: 60 10 79 39 eller benyt vores formular

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Give Trailer Service ApS​

Hjortsvangen 26, 7323 Give