Bremseservice på blokvogne og trailere​

Vi har speciale i at servicere og vedligeholde bremser

Er det blevet tid til bremseservice på din blokvogn eller trailer? Hos Give Trailer Service ApS har vi specialiseret os i at servicere og vedligeholde bremser på trailere, herunder blokvogntrailere. 

Vi betjener kunder i hele Danmark. Derudover har vi kunder i bl.a. Tyskland og Norge.

Vi har 15 veluddannede medarbejdere på værkstedet, og de kører også ud med servicevogne. De har mange års erfaring, men udviklingen inden for branchen går stærkt. Derfor kommer de løbende på kursus og efteruddannelse. Det er din sikkerhed for, at deres kvalifikationer altid er opdateret.

Værksted med moderne fejldiagnosticeringsværktøj

Vi udfører alle former for bremseservice, herunder reparation og anden vedligeholdelse af bremsesystemer på blokvogne og trailere. 

Vi anvender naturligvis moderne fejldiagnosticeringsværktøjer. De er nødvendige for at lokalisere fejl på avancerede bremsesystemer som f.eks. ABS og EBS med videre. Vi har også mulighed for afdrejning af bremseskiver.

Vi er kort sagt eksperter i trailere og blokvogne, og vi tilbyder alle former for service og reparation. Vi har et moderne og fuldt udstyret værksted, der i øvrigt er udstyret med lange kørebaner.

Derudover har vi både specialværksted og smedeværksted. Samtidig har vi servicevogne, som vi kan sende ud, hvis du har et vogntog, som går i stykker.

Kontakt os for at bestille tid til bremseservice

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du har brug for service eller reparation af bremserne. 

Vi giver gerne råd og vejledning, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for bremseservice eller anden vedligeholdelse.​

 Vi står klar når du har brug for hjælp

Kontakt Give Trailer Service som er landets førende indenfor trailer- og blokvognsservice på tlf.: 60 10 79 39 eller benyt vores formular

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Give Trailer Service ApS​

Hjortsvangen 26, 7323 Give