Trailer-reparation og løbende vedligeholdelse af trailer​

​Vi har veluddannede medarbejdere med lang erfaring

Er det blevet tid til vedligeholdelse af trailer eller trailer-reparation? Hos Give Trailer Service ApS er vi specialister i vedligeholdelse af trailere og blokvogne til specialtransport.

Vi udfører bl.a. service og reparation, og vi servicerer kunder i hele Danmark, men også i udlandet som f.eks. Tyskland og Norge.

Vi har 15 veluddannede medarbejdere med mangeårig erfaring bag sig. De deltager løbende i kurser og efteruddannelse, så de kan følge med i den hurtige udvikling inden for branchen.

Vedligeholdelse af trailer i enhver størrelse og længde

Vi tilbyder alle former for reparation og service af trailere og blokvogne. Vi har stor ekspertise med bl.a. ABS, EBS samt hydraulisk affjedring og styring.

Vi har et fuldt udstyret værksted med lange kørebaner. Det betyder, at vi kan håndtere alle fabrikater, størrelser og længder. Vi har endvidere eget smedeværksted, hvor vi bl.a. kan ombygge din trailer. Vi kan også montere en ekstra aksel. Vi kan kort sagt udføre enhver opbygning og reparation af trailer.

Vi har endvidere veludstyrede servicevogne, der står klar til at rykke ud, hvis dit vogntog går i stykker. Vi råder med andre ord over moderne faciliteter og servicevogne.

Vi har kompetencer med bl.a.:

  • Aksel
  • Presenning
  • ABS og EBS
  • Bremseservice
  • Trailer-reparation
  • Breakdown-service
  • Udtryk og energikæde
  • Elektroniske og hydrauliske styresystemer
  • Anden vedligeholdelse af trailer

Kontakt os for at få et tilbud på trailer-reparation

Du er velkommen til at få en snak om, hvad vi tilbyder, og om, hvad du har brug for. Det kan være en trailer-reparation, en opbygning eller et serviceeftersyn. Vi står klar til at besvare alle spørgsmål, og vi laver gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud på den ønskede vedligeholdelse af trailer eller blokvogn. Ring til os på 60 10 79 39.

 Vi står klar når du har brug for hjælp

Kontakt Give Trailer Service som er landets førende indenfor trailer- og blokvognsservice på tlf.: 60 10 79 39 eller benyt vores formular

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Give Trailer Service ApS​

Hjortsvangen 26, 7323 Give